Beat em up flashspel

Om du gillar att spela datorspel har du säkert någon gång stött på Beat em up-spel i någon form. Det finns framförallt många flashspel inom denna dator- och tv-spelsgenre som blivit väldigt populär. Många av dem kan du spela gratis genom att surfa in på en spelsida som erbjuder gratis flashspel. Om du aldrig hört talas om Beat em up-spel tidigare ska vi i denna artikel förklara vad det är och ge tips på några bra spel inom genren som du kan prova på för att ta reda på om detta är något för dig. Så fortsätt läsa nedan!

Vad är Beat em up-spel?

Som redan nämnt är Beat em up-spel en spelgenre inom både dator- och tv-spel. Några kända Beat em up-spel som du kanske hört talas om och kanske till och med själv spelat är Streets of Rage, Final Fight och Kung Fu Master. Det som utmärker denna typ av spel är att spelen ofta scrollar åt sidan hela tiden så att karaktären du spelar går och slåss. Men även tvåkampsmatchspel räknas till genren. Här hittar du exempelvis spel som Tekken och Street Fighter och i dessa spelar du alltså mot en motståndare istället för motståndare som är kontrollerade av spelet.

Bra Beat em up flashspel

Att tipsa om bra Beat em up flashspel är inte det lättaste då det idag finns massvis med spel inom denna kategori. Det varierade utbudet ökar dock chansen att du ska kunna hitta ett, eller flera, spel som just du gillar. Vi vill ändå tipsa om några speltitlar som du kan prova på för att bekanta dig med Beat em up-spel. Ett av dessa är Anime Warriors 2 och det andra är Dragon Ball Fighting 3. Båda dessa spelen är typiska Beat em up-spel och är högt rankade bland spelare som gillar denna typ av spel. Prova dem du med!